DAFTAR AHLI SHAKLEE

Daftar Ahli Shaklee dengan Pengedar Shaklee Terbaik di Malaysia   

 Alhamdulillah....Alhamdulillah setelah beberapa lama berfikir akhirnya saya mengambil 

keputusan untuk menyertai syarikat Shaklee untuk berkongsi kebaikan makanan kesihatan 

Shaklee dengan sahabar rakan dan kenalan. Saya kini adalah pengedar shaklee malaysia 

yang sah berdaftar dengan shaklee



    Anda nak produk shaklee, boleh hubungi saya insyaALLAH servis terbaik dan harga terbaik 



untuk setiap pembelian anda juga khidmat konsultasi 1st class dari pakar nutrisi shaklee 



bertauliah, khas, special hanya jika anda membeli dari kami kerana kami adalah pengedar 



shaklee terbaik memberikn hanya yang terbaik untuk manfaat pelanggan kami.





Bagaimana untuk menyertai Shaklee ?

Terdapat 2 cara untuk menyertai shaklee ni...

1. Anda hanya perlu membayar yuran keahlian RM 65 untuk seumur hidup, Sangat berbaloi 

kan? anda tak perlu renew keahlian anda setiap tahun kerana ianya adalah seumur hidup 

anda. Anda hanya perlu membayar RM 10 untuk kit anda di pos. Tapi jangan bimbang 

saya akan bantu anda dari urusan pendaftaran sehinggalah penghantaran kit ahli shaklee. 

Segalanya akan saya uruskan. 

Bagaimana ?

1. SMS / WHatsapp saya di 0199294955 atau 

     pm saya di page facebook saya di https://www.facebook.com/sitibayyinah.omar

2. Transfer RM 75 ( termasuk pos ) ke akaun maybank / 164137455088 / Siti Bayyinah Omar

3. SMS / Whatsapp / PM bukti pembayaran anda.

4. Saya akan uruskan pembelian dan penghantaran kit....

TADAAAAAAA........ Anda sudah pun ada id anda sendiri...............

2. Buat pembelian dengan 200 UV atau lebih kurang RM 700. Automatik anda telah pun

 menjadi ahli shaklee. Pembelian tersebut semua di bawah nama anda. Malahan anda akan 

dapat rebat pada bulan hadapan. Sangat berbaloi. Urusan pendaftaran akan saya uruskan.

 Mudah bukan ?


Apa Yang Bestnye Join Shaklee ?

   Tanggal 31.7.2013....Dalam masa sebulan...Saya dapat tahu yang saya telah pun 

dianugerahkan dengan rank Supervisor Shaklee...Sangatlah hepi...sangat berterima kasih 

kepada suami saya even dalam garang - garang dia pun dia banyak bagi support dan 

dorongan cari barang...Juga kepada Mak Shaklee saya Siti Salwa Zainal Abidin. Perkenalan 

kami bermula dari AGel hinggalah Shaklee... Alhamdulillah dengan SHAKLEE saya nampak 

hala tuju saya.


Bonus sebelum ini....

Bonus Bulan Oktober




    Memang best saya sertai SHAKLEE... bukan sahaja banyak info tentang kesihatan, vitamin 

dan medical problem yang saya belajar dalam SHAKLEE malah pendekatan rohani pun saya 

banyak belajar...Selain tu bonus yang kita terima pun best juga.. Anda berminat untuk sertai 

SHAKLEE ?



SMS  saya 0199294955

atau klik pada fb page saya... :)