Tuesday, August 20, 2013

Kenapa ESP Shaklee Best ??

Energizing Soy Protein (ESP)

esp

KENAPA ESP ????
~Dihasilkan dari kacang soya (NON GMO) non genetic modified organsm
~apa tu ?? organisma yang genetik tidak diubah…so its original
~indeks glisemik yang rendah- means orang kencing manis pun sesuai…
SAPE PERLUKAN???
~ IBU HAMIL -memelihara dan menguatkan rahim
~ MENGHILANGKAN PARUT – seperti parut jerawat
~ REPAIR PIGMENTASI – masalah rambut, kedutan
~AWET MUDA – menganjalkan kulit, lembapkan kulit
~UNTUK KURUS-kawal selera makan
~EKZEMA - Pengambilan secara berterusan boleh mengawal ekzema seterusnya tidak lagi menderita dengan ekzema InsyALLAH
“Saya sedang hamil 7 bulan…semasa kandungan berusia 4 bulan belum try lagi ms ni berat naik mendadak sehingga 5 kg…saya stat ambil semasa usia kandungan 6 bulan baru2 ni timbang turun sehingga 1.8kg…dan doc kata perkembangan baby ok…setelah scan perkembangan yang turun berat mak….syukur ALHAMDULILLAH kalau tak AIR GULA la jawabnya..”

Selain tu, Seorang sepupu saya ni dia beli ESP time puasa hari tu,sebab dia kata

dia mcm lembik je time puasa,so saya suggest dia mnum beli ESP ni...

Alhamdulillah dia kata dia semakin Cergas dan susu badan dia pun ok... 

Tapi Yang hairannya suami dia tegur kulit Muka semakin cantik...wow...Tujuan beli  Lain 

dpt ganjaran lain lg..5 in 1 lg u...Hehe..




3 WAY FAST ACTION...


Terdapat 3 langkah mudah .....
1. SMS /WHatsapp  ke 0199294955
2. buat bayaran ke akaun MAYBANK ( SITI BAYYINAH OMAR ) - 164137455088
3. Emailkan bukti pembayaran anda ke sbayyna83@gmail.com
@
3. Whatsapp kan bukti pembayaran anda....ke 0199294955.....

P/S  Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.